Nejnovější recenze ze sekce Instantní káva
chutově vynikající nemusí ale každému vyhovovat. nevím zda je menší než 500g balení
- je dobré
Jsem moc ráda, že existujete i za váš profesionální přístup k zákazníkovi! Děkuji!
- Spolehlivost, v případě potřeby rychlá reakce a snaha vše vysvětlit.
Před pár hodinami jsem dala negativní recenci, a protože mi nejde připojit komentář k původnímu příspěvku, potvrzuji takto, že vše bylo ze strany obchodu objasněno a že na jeho straně nebyl žádný problém, proto 100% doporučuji k dalším nákupům. Pán dokonce volal výrobci do Švýcarska, aby ověřil informace, které se mi nezdály (chuť, vůně kávy, etiketa). Omlouvám se tedy za původně negativní hodnocení, vše jsme si vyjasnili. Ze strany obchodu nedošlo k žádnému pochybení.
- Vynikající kvalita a cena.
Káva mi prostě chutná.
Vyborna :-)
- Vyborna ledová kava
Velmi rychlé doručení.
- výborné cappuccino
- perfektní
celkem chutné, dá se
- Pijí pouze instant, proto jsem chtěl ochutnat.
- Káva není špatná, ale nic extra.
Dobrý
Bohužel polský výrobce Mokate sice víceméně ponechal obvyklou cenu, ale zato razantně snížil gramáž produktu z 14g na 10g, takže defacto skrytě zdražil téměř o 30%. Pokud si nalijete do hrnku dříve obvyklé množství vody, t.j. cca 2 deci, dostanete jen nechutnou slabou břečku, konkurenční kávové nápoje zatím stále drží váhu 14-16g v balení. Škoda, kafe samotné je chuťově OK, spoustu let jsme ho kupovali v PL, ale teď si sáček zalévat jen 1,5 dcl vody podle doporučení na obalu mi přijde debilní.
Mnohem lepší chuť než co se prodává v Čechách.
- Nejlepší káva
Průměr, koupila jsem poprvé.
- Výborná
dobrá
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »